CHILDREN

Een aantal kinderen van Shining Star!

Scolastica is 3 jaar oud, een heel grappig meisje die houdt van talen en zingen. Ze wil later graag lerares worden. Ze woont met haar alleenstaande moeder. Haar moeder wast kleren om zo geld te verdienen voor haar familie.

Ramsey is 3 jaar oud, een speelse jongen. Zijn lievelingsvak op school is rekenen. Hij wil later erg graag piloot worden. Hij woont met zijn beide ouders, ze doen eenvoudig werk om zo de kost te verdienen. De droom van zijn ouders is om een goed leven te leiden.

Benhonny is 5 jaar oud. Hij woont met zijn ouders, vier broers en drie zussen in een hutje. Een van zijn broers gaat ook naar school dankzij Shining Star. Hij houdt van wiskunde. Zijn moeder, maalt noten en braadt maïs om het zo op de markt te verkopen. Zijn vader repareert oude voertuigen.

Ian is 3 jaar oud. Hij woont met zijn ouders, twee broers en vijf zussen in een heel klein huis. Zijn droom is om een internationale voetballer te worden, zoals Didier Drogba van Chelsea. Zijn ouders verkopen noten en geroosterde maïs in de straten van Nairobi.

Naomi is 4 jaar oud en houdt van zingen. Ze woont samen met haar moeder, drie broers en vijf zussen. Haar moeder doet eenvoudig werk en draagt de zorg voor het hele gezin. In de toekomst wil Naomi graag modeontwerpster worden.

Beyonse is 3 jaar oud. Ze is een vrolijk en speels meisje en houdt van tekenen en boetseren. Ze woont met haar alleenstaande moeder. Haar moeder verdient geld door het wassen van kleding en het halen van water voor andere mensen.

Clinton is 3 jaar oud. Hij is een zeer actieve jongen die houdt van spelen. Elke dag draagt hij dezelfde set kleren. Hij woont met zijn alleenstaande moeder, twee broers en drie zussen. Zijn moeder werkt om de kost te verdienen. Haar droom is om een goed leven te lijden. Deze familie leeft per dag van minder dan een euro. Clinton heeft grote plannen voor de toekomst en zou graag dokter worden als hij groot is.

Abraham is 5 jaar oud. Hij is een actieve en grappige jongen. Hij woont samen met zijn grootmoeder, twee broers en zes zussen in een huis. Zijn favoriete vak op school is rekenen. Hij wil dan ook graag ingenieur worden als hij klaar is met school.

Elkins is 5 jaar oud en huilt veel in de klas maar ook thuis. Hij houdt van tekenen en kleuren en wil later graag advocaat worden als hij groot is. Hij woont met zijn alleenstaande moeder en 2 broers. Ze dromen samen van een goed leven.